Tänään lähdetään lastentapahtumaan, jossa on jotain temppurataa ja ongintaa. Ja pukeutua saa naamiaisasuun jos haluaa..paras asu palkitaan..

Joo mies oli eilen liesussa, siitä johtu se eilinen otsikko, meinasin että keretään pelata jotain lasten kanssa. Mutta siinähän se ilta meni sitten hauskoja kotivideoita ja vaimon vaihtoa katellessa..Ja Jim Carreyn leffa tuli sit myöhemmin, on se vaan aika lystikäs ukko.

Illalla kun Aksu tuli kotiin ja oli tupakalla niin eikö se onnistunu taas koiran hukkaamaan..En kyllä ymmärrä mix tollanen palliton koira lähtee omille teillensä..ei se ihan eunukki sit vielä taida ollakaan..Kyllä tuo meidän leikattu kollikin ahistelee toista tyttökissaa koko ajan, yrittääkö se päästä pukille vai muuten vaanko ne tappelee sitä en oo päässy näkemään..( tyttökissakin on leikattu niin eihän se sitten anna..)

Jalat on nyt kyllä vähän kipeet eilisestä jalkatreenistä. En lisännyt painoja, lisäsin vaan yhden sarjan..Ja hauiksia ei pystynyt tekemään, saattaapi olla joku pien murtuma tossa kämmenen sivussa. Se tuli jo kolme viikkoo sitten kun kaaduin ja otin kädellä vastaan. En käynyt näyttämässä sitä missään ja salilla oon jotenkuten pystynyt tekemään. Välillä oon pitänyt siinä Aksun vanhaa lastaa ja sidettä eikä se enää ollutkaan kipeä. Mutta näköjään se ei sitten vielä painoa kestänytkään..Ärsyttävää..Raivostuttavaa..kun ei pystynyt tekemään kaikkea mitä oli suunnitellut..Joskus tekis mieli mennä taekwondohon taas että pääsis potkimaan..Jos vielä Juha ois siellä suojat päällä (tai vaikka ilman suojia) niin vois purkaa vanhoja traumoja. (Juha on siis mun entinen mies, Jasminan ja Ninon isä, jolla on musta vyö taekwondossa. Mulla on vaan ensimmäisen asteen keltainen, eli vois tulla takkiin aika hyvin..) Eikä mulla sitäpaitsi enää oo mitään negatiivista Juhaa kohtaan, paitsi ehkä piilevänä..Tai tietysti tuo sen lastenhoito ja hakeminen ei aina suju niinku pitäis, aika paljon on lapset mummolassa. Mutta ei pidä valittaa, huonomminkin on joskus menny..

Onko muilla samanlaista ongelmaa, että ei saa rauhassa kirjoittaa vaan aina on joku kyyläämässä olan takana..Ja mua ärsyttää kun puolivalmista tekstiä luetaan..Sama jos piirtääkin jotain, ei sitä puolivalmiina saa katsoa..Mun blogi ei oo minkään salasanan takana, eli se on kyllä kaikkien luettavissa..jos niin paljon kiinnostaa..

264501.jpg

Tässä on öljymaalaus ja tähänkin on käytetty mallina Rien Poortvlietin maalausta kirjasta Nooan arkki. Närhen poikanen näkyy olevan..

 

264495.jpg

Tässä on kaverin koira vesiväreillä tehtynä, hyvin pieni kuva (joku 10 x 8)