Joku oli lopettanut niin pääsin kuitenkin.. Olinkin siellä jo pari iltaa ja oli oikeen mielenkiintoista. Eka iltana laskin kaavoja ja piirtelin, toka iltana tehtiin sitten harjoituksia ja pääsin kokeilemaan saumuriakin, jota en ennen ole kokeillut. Onhan se vaan aika kätevä peli.. Vielä on aika pihalla kaikista jutuista, kun suurin osa on alottanut koulun jo toukokuussa ja on aika paljon edellä. Mutta eiköhän se siitä.

Tuo kouluhan on sivutoimista opiskelua, pari iltaa viikossa ja yksi lauantai kuukaudessa. Passaa mulle siis oikein hyvin, vaikka onhan tuossakin jo järjestelyä..

Viikonloppuna oli oikein kivaa, ainakin osittain. Ei se oo kyllä hauskaa kun porukka häviää johonkin. No, elämä on vissiin valintoja..

Ainoa asia mikä närästää tässä kouluhommassa on se, että mun pitää vaihtaa tanssiryhmää eri päivälle. Eli mun pitää vaihtaa jatkoryhmä alkeisjatkoon, mikä ei oikeen kuulosta hyvältä. Tekniikkaharjoituksethan on siis aina hyvästä, mutta jos siellä edetään jotain tanssia tuskastuttavan hitaasti, niin sitten kyllä hajoo pää.. ( Yksi positiivinen asia tässä murheen laaksossa on ja se on se, että paikka vaihtuu Suolahdesta Äänekoskelle ).

Eipä täsä sit muuta kerkeekään, syksyä vaan kaikille.

 

      999759.jpg

      Syksyistä maisemaa viime vuodelta, Äänemäki Äänekoskella..