..käytiin haistelemassa syysluontoa. Samalla tietty paistettiin vähän makkaraa ja ruisleipääkin syötiin. Melkonen tuuli oli jo nyt, vaikka myrskyä vasta huomiseksi on luvassa. Aurinko paisto niin nätisti, että oli ihanaa olla ulkona. Nino ja Nemo oli mukana, Jassu kavereitten luona.

Koulussa ollaan tehty kaavoja edelleen. Nyt sain tehtyä omilla mitoilla isot kaavat ja seuraavaksi tehdään sitten sovitushousut jostain lakanakankaasta. Hidasta touhua..

Risteilyllä oli ihan hauskaa, ainakin joiltakin osin. Mamba esiinty ja olin melkein eturivissä hoilaamassa mukana. Karaokea en kerennyt laulamaan, en lauantaina enkä sunnuntainakaan, kun oli ollut lista täynnä jo vähän aikaa. Pelailtiin sitten korttia koko sunnuntai, kunnes piti hakee tavarat hytistä. Että ihan kiva reissu, ehkä vuoden päästä uudestaan...

Nemo pääsee ensi viikolla hoitopaikkaan, koulun ajaksi. Ekan kerran menee hoitoon, vähän jänskättää miten se siihen suhtautuu, vaikka luulen kyllä ettei siinä mitään ongelmia ole, on se kuitenkin niin reipas poika, itepäinen kylläkin, että ei taida hoitotäti ihan helpolla päästä...

Siinä kait tärkeimmät, ei oo kyllä ollut paljon aikaa kirjoitella, tai inspistä, mutta joskus aina jotain tiedontynkää..