..on täällä podettu. Nemolla jo neljäs päivä kipeenä. Eka päivänä oksenti ja ripuloi, sitten oli kuumetta pari päivää.. Hyvin tiiviisti se on sängyssä vaan pötköttänyt koko ajan.. Toivottavasti tänään jo on parempi päivä.. Ja ettei vaan pääsis liian helpolla, niin nyt Ninollakin sattuu mahaan. Ei se oo oksentanut kuitenkaan, että ehkäpä se huomenna pääsee kouluun ja mä töihin.. Itelläkin ollut pieniä öklötyksiä, mutta ei mitään pahempia..

Hieman jo tylsistyttää tää kotona oleskelu.. Töihin menis kyllä mieluummin.. Ahdistaa olla jumissa.. Eilenkin paistoi aurinko niin hienosti, että ois ollu kiva käydä kävelyllä.. No Siwassa kävin, mutta kun se on yllättävän lähellä... Tänään pääsisin illalla lenkille, eikä innosta yhtään kun ei aurinko paista..

Kohta jo vappu ja toukokuu.. On kyllä ihanaa kun maa ja asfaltti paljastuu ja teitä on putsattu.. Tekis mieli kyllä vetää lenkkarit jalkaan ja pinkasta juoksuun.. Pitäis kyllä vähän ehkä harjoitella, jos meinas juosta tonnin taas kesällä..

Viime lauantaina oli lasten liikuntatapahtuma liikkarilla. Oli temppurataa ja painimatolla oltiin hippasta. Siellä oli myös ajanottoa, sai juosta sen pätkän, onkohan se 30 metriä. Ja Nemo juos niin hienosti sen monta kertaa.. Jassu oli alux vastassa, mutta sitten se meni ihan itekseenkin sen.. Kyllä siitä juoksija vielä tulee.. Mäkin kokeilin juosta ja vielä päihitin Jassun, mutta hyvin vähän.. Ninokin tais juosta pari kertaa, mutta se ei niin innokas oo ollu ikinä siihen hommaan.. Liekö jotain esiintymispelkoa..