Näköjään perjantaisin tulee aina kirjoiteltua. Joo tyypillinen perjantai, kuuntelen Apulantaa, Valon juuri just loppu ja nyt tulee Usko.Oottelen tässä että pääsis lähtemään salille, mies lähti nimittäin töihin takas. Jalkapäivä ois taas tänään eli kyykkyjä, maastavetoja, askelkyykkyjä ja sen sellasta tiedossa. Toivottavasti ei nyt kovin myöhäseen mee, vaikka sitten siel on kyl vähempi sakkia mikä on ihan jees..   

Joo kello on jo puol seitsemän, että ei näytä kovin lupaavalta. En oo ihan niin iltaihminen että treeni ainakaa ihan parhaiten sujuis tähän aikaan. mutta meen vaikka kahdeksalta jos on pakko, ei voi jättää väliin ku ei kerkee koko viikonloppunakaan salille..

Huomenna pitäs lähtee Jyväskylään kirpparille, ei oo tullu käytyäkään pitkään aikaan..Siellä ollaan aina pitkän kaavan mukaan ja kierretään pöydät moneen kertaan, on sieltä aina löydettykin jotain.. Nyt tulee trancea ja pikkasen tekee mieli tanssimaan..Mutta eipä tuu trancea enää tossa paikallises baaris, harmi..

Farkkujen vaalennus onnistu ihan hyvin, tosin raitoja pitäs oppia vielä tekemään..Mitään muuta en oo saanutkaan aikasex..Lapset kyllä hieman hidastaa tota harrastustoimintaa.. mutta palataan..