Kuukaus enää töitä. Ahdistaa jo valmiiksi, kun sit pitäs taas miettiä päänsä puhki mitä tekis. Ja se on sitte rasittavaa.. Työkkärin sivuja ihan turha seurata, ellei sitten alkais lääkärix, hmm... Päivätyötä sen kuitenkin olla pitää, muuhun en suostu.. Suattashan sitä opiskellakin, jos siitä vaan ois sitten jotain hyötyä.. Töitä siis, yleishyödyllistähän kaikki opiskelu tietty on.. 

Kyllä huomaa ettei oo kirjottanut pitkään aikaan, ei kovinkaan sulavaa tekstiä.

Onhan sitä jotain villasukkiakin tullut tehtyä, kotonakin, vaikka töissä välillä onkin saanut yliannostusta.. Pojalle tein pääkallosukat, ja itelle sydänsukat.. Molemmat mustia, punaisin merkein.. Valokuvia ehkäpä seuraa.. Jotain huiveja myös tullut väsättyä. Vähiin on jäänyt kuitenkin.. Sitä mukaa kun jotain saa valmiix, ni tyttö sanoo: "mulle, mulle..!!" No yllättävää kun vielä kelpaa, vaikka vaatteita en enää osais/uskaltais sille ostaa. Ei ne oo just oikeanlaisia kuitenkaan..

Kävin sisustus- ja käsityömessuilla Painotalolla ja sen seurauksena menin sitten kesken mukaan tuunauskurssille.. Harmi ku en huomannut sellaista jo syksyllä. Nehän on tehneet siellä jo vaikka mitä.. No kerkeen minäkin jotain kokeilemaan viel. Paperimassajutut on nyt ja betonijuttui ja muuta viel tulossa.. 

Pitäisköhän pitää välillä kameraa vähän mukana.. Töistäkin vois ottaa kuvia, ennenkuin sieltä lähtee lätkimään lopullisesti..

 

Ja talveen sopiva mietelause... :


"Tiellä kulkien tien on vanki, 

   vapaa on vain umpihanki.."

 ( ja on muuten hyvää kuntoilua..!!)

 

 

 

Poitsun villasukat..