265584.jpg

Valmistautumassa esitykseen... ja esityksestä ei sitten sori vaan ollu niitä kuvia, eikä edes esiintymisasusta (jälkikäteen voin kyllä mekosta laittaa kuvan, jahka tässä kerkeän )

 

265585.jpg

Äsken käytiin messuilla ja esitys meni ihan hyvin. Ei mua kovin paljoo jännittänytkään, mutta kyllä se hymy irtoaa aika vaikeesti siinä tanssiessa. Aika paljon oli yleisöä, koska se Aira Samulin oli heti meidän jälkeen. On se aika inspiroiva ihminen ja kyllä mäkin haluaisin mielellään olla vanhana yhtä pirtsakka ja hyväkuntoinen kuin se. Sain peräti yhteiskuvankin hänen kanssaan. Aksu kuvas videokameralla, se onnistui oikein hyvin ja Jasmina yritti ottaa kameralla kuvia, mutta ne ei onnistunu ku oli liian pimeetä, ois pitäny salamaa vähän säädellä. Sitten siellä oli kasvomaalausta ja ilmapallot lapsille, erilaisia osastoja oli ja ihan mukava meininki.

 

265586.jpg

 

Messujen jälkeen vietiin Nino Nikon synttäreille (vaikeuksien kautta voittoon..muistin osoitteen väärin ja piti ajaa vielä takaisin kotiin tarkistamaan se. Ninollakin oli surusilmät kun se ajatteli ettei pääsekään sinne, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ). Muut tuli sitten kotiin huilimaan ja kohta lähdenkin taas tanssiharjoituksiin..

Ei ollu siskon poika eilen hoidossa, ei äitsykkä vielä hennonutkaan jättää sitä. No vähän myöhemmin sitten. Jasminakin tirautti pari kyyneltä ku ei vauvaa saatukaan lainaksi.

Yöllä hain Tonin Jyppilästä,kun ei se saanu muuta kyytiä (Yx Timo teki oharit). Ihan kiva oli ajella, mutta kyllä meinasi silmät väsyä siinä pimeätä tietä tiiraillessa.

Eipä tässä sen kummosempia, kalorilaskuria olen käyttänyt nyt ehkä viikon ajan, se on ihan mielenkiintoinen juttu, näkee heti mitä ylimäärästä tulee syötyä, ja oppii kyllä missä on liikaa hiilareita ja missä tarpeeksi proteiinia jne..Ei oo paino tippunut mihinkään mutta ehkä pitäs tehdä tuttavuutta mittanauhan kanssa..