En tainnut siis päästä kouluun. Tällä viikolla piti kuulla siittä ja mitään ei ole kuulunut.. No, kahden vuoden päästä voi hakea uudestaan.. jotain vaan pitäs keksiä sitten muuta. Hain kyllä taas johonkin muuallekin, katsotaan nyt seuraako siitä sitten mitään.. Voihan sitä harjotella itsekseenkin, aattelin tehdä ne samat mitkä piti sielläkin opetella. Tyynyliina, hame, lasten vaate, housut... En nyt kaikkea muistakaan.. (ompelusta siis oli kyse, niille tiedoks jotka on hakoteillä..)

Ens sunnuntaina Hietamalle kisailemaan, siellä on juoksuja ja maitotonkkakisa ( mikä se sitten lieneekään..) ja saappaanheiton tilalla on Ainon ja Reinon heitto.. Sinne ois tarkotus mennä, lapset vaan on isänsä luona (tai siis monikossa edellinen...). Ei passaa vaan rautalankoja kuunnella liian pitkään Tahdissa lauantaina.. Ilmottautuminen on nimittäin yhelttoist ja kisa alkaa kahelttoist.. Ääk, siellä on jotain maastojuoksuaki, toivottavasti ei Suvi taas yllytä hulluja..

Hippo-kisoissa oltiin viikolla. Nemo juoksi 30-metriä ja hymyili leveästi koko matkan.. Ninoa sai vähän lahjoa, mutta kyllä sekin sitten juoksi (olikohan se 40-metriä..) ja hyppäs pituutta. Tää olikin Ninolle eka kerta, sillä on ollut aina sellanen esiintymiskammo.. Tuloksia en kuullut, täytyy laittaa sitten myöhemmin kun ne lehteen ilmestyy..  Aikuisille ei ollu mitään.. Äh, mäkin oisin halunnut juosta.. vaikka sitten sen 60-metriä, ois varmaan riittänyt..

Että semmosta tällä erää...