..tehdään koulussa. Sellanen harjoituspaita jostain lakanakankaasta tai vastaavasta.. Kaavoja ollaan taas piirrelty niin että höyry vaan nousee korvista.. Ei se niin yksinkertaista ole, mutta alkaahan se sujua kerta kerralta vähän nopeemmin.. Hitusen tai tuuman..

Helmikurssilla oon kokeillu peyotea ja sehän on varsin yksinkertainen tekniikka, mutta tosi hidas. Sormuksia tein pari ja aloin tekemään verkkotekniikalla rannekorua. Se on pikkasen nopeempi ja miellyttääkin tämmöstä hätähousua paljon enempi.. Laukunkin vois joskus tehdä. Se ehkä valmistuis 50-vuotis juhliin jos heti aloittas..

Kitarankin tilasin, viikko - pari menee ennenkuin se saapuu. Sitte onkin jo kiire harjoittelemaan, lupasin Pub Markuksen risteilyllä (itselleni lähinnä), että vuoden päästä osaan soittaa hämähäkki-laulun. En tiä sit, oisko rima liian korkeella entiselle aiturille..

Perjantaina leivottiin myslipatukoita, jotka ei oikeen pysynyt kasassa, hyviä ne muuten kyllä oli. Ohjeen keittoaika 2-4 min. ei taida olla riittävä.. Sitäpaitsi seuraavan kerran , jos sellaista tulee, teen ne kyllä kaurahiutaleista enkä myslistä.. Ei sinne rusinoita kaivata, pähkinät on kyllä ihan jees..

Ja lauantaina käytiin pitkästä aikaa metsälenkillä ja eväät oli tietty mukana. Lähdettiin Liimattalaan päin ja ensin ei meinattu löytää millään sopivaa pikkutietä, kun kaikki oli niin täynnä lunta että auto olis jäänyt jumiin. No sitten löydettiin yksi haara, siis tien, ja käytiin käppäilemässä ja aurinkokin pilkahteli. Syötiin hapankorppuja ja makkaraa ja juotiin kuumaa kaakaota.. Yksinkertaisetkin eväät maistuu aina niin taivaalliselta ulkona.. Sitten lähdettiin eteenpäin kohti Kohmua ja Riihimäkeä ja sitten oltiinkin Pyhä-häkin kohdalla. Siitä sitten Saarijärvelle ja Lannevedentietä lähdettiin mukamas Äänekoskea kohti. Höpöteltiin ja ihmeteltiin välillä että onpas täällä trafiikkia. Yhtäkkiä oltiinkin sitten Kirrin Essolla Shellillä vai mikä se oli? No pakkohan se oli sitten käydä Euromarketissa donitsit ja kahvit vetämässä ja kahteleen tarjoukset.. Varsin omituinen metsäreissu siis..

Ens viikolla pitäis käydä Sinisessä pannussa kääntymässä, kun meen sit seuraavalla viikolla sinne piiax. Ja Nemon kanssa pitäis käydä tutustumassa Häränvirran päiväkotiin. Hihan kaavankin sais piirtää kotona valmiix , mutta jospa tiistai - aamuna kerkeis sitä vähän katsella..