VAIN KUOLLEET KALAT

                        UIVAT VIRRAN MUKANA.. 

                                   

Jassu ja Nino lähti jo torstaina isänsä luo ja ne tulee kotiin aattoiltana. Ja ihan perinteisesti taidan mennä porukoitten luo syömään kinkkua..Sari-sisko ei taida tulla tänä jouluna vaan meinas olla aaton kotona perheen kanssa. Ja Suvihan on aina vaan pikaisesti pyörähtänyt paikalla.. Tuntuu että alkaa pikkuhiljaa levitä tää yhteinen joulun vietto. No mikään ei oo niin varmaa kuin se että muutoksia tulee aina, mikään ei pysy ikuisesti samana.

 Hiljaisempaa on kotona nyt sitten ollut, kun Nemon kanssa kahdestaan ollaan oltu. Ihan mukavaa taas välillä. Nemo menee tänään isänsä luo että jotain tartteis varmaan sit illaksi keksiä. En todellakaan aio olla yksin kotonakaan. Ei se kyllä auttais vaikka joku ois täällä mun kanssa, haluaa ihmisten ilmoille.. Laulamisesta ei kyllä taida tulla mitään, on nenä vähän tukkoinen ja yskittää. Ja ärsyttää suunnattomasti jos ei pääse laulamaan. Vaikka eihän se oikeesti oo estäny mua ennenkään laulamasta, nenän tukkoisuus siis, pitäkööt ihmiset korvistaan kiinni jos on niin karmeeta.. Että sori vaan kaikille jo etukäteen..

             ÄLÄKÄ SAATA MINUA KIUSAUKSEEN

             LÖYDÄN NIITÄ ITSEKIN...

  264456.jpg

   Kultsi..

Joo viikon rankka työputki on ohi.. : )  No joo kaikkee muuta ku rankkaa, mutta oikein kivaa.. Muuta ei ookaan tiedossa, mut ei se haittaa kun Nemo on niin pieni. En mä vielä halua sitä tarhaan viedä. Ninon vein sillon vuoden ikäisenä ja oonkin harmitellu että kun piti viedä se niin aikaisin. Kyllä äiti on vielä tuon ikäisenä niin tärkeä.. En mä Aksullekaan anna Nemoa vielä kuin yhdex yöx kerrallaan, vähän isommax kun kasvaa niin sitten voi olla kaksi yötä.. Voishan se tässä alussakin olla satunnaisesti kaksi yötä, mutta ei vielä jokatoinen viikonloppu..

 

264493.jpg

posliininmaalaus laatalle

 

JUMALA LOI MIEHEN VAIN

HARJOITELLAKSEEN

 

                             EN KOSKAAN UHOHDA

                             KASVOJA, MUTTA

                             SINUN KOHDALLASI

                             TEEN POIKKEUKSEN..