Töissä on ollut edelleen kivaa, asiakkaita ei vaan kovin paljoo oo näkyny.. Uusi liike eikä juurikaan oo mainostanu, ei kovin hyvä juttu. No palkkansa kun saa niin mitäs sillä on väliä kauanko se pystyssä on. En oo nähny edes koko omistajaa vielä..Enkä ehkä näekään, kun se yleensä tulee vasta iltapäivällä sinne eikä käy edes joka päivä..

Nemo on ollut äitin luona kiltisti mutta silti meinaa äiskä jo ressaantua. No pari päivää ois vielä töitä jäljellä. Ja Aksulle oon vienyt Nemon illalla, oon päässy salille ja uimassa kävin Jassun ja Ninon kanssa. Nino tuli ekan kerran isoon altaaseen (kellukkeitten kanssa), ennen se ei oo tarennu tulla sinne. Ja huomaa Ninosta että kyllä se on vähän rauhottunut ja tullut "isommaksi". Onhan se tietty aikakin jos se ens vuonna meinas kouluun lähteä..

 

227384.jpg

Vähän epätarkka kuva, mutta tää on tehty muistaakseni Ferdinand von Wrightin maalauksesta, siinä vaan niitä kyyhkysiä oli hieman enempi.. pastelliliiduilla tehty

227385.jpg

laitetaan nyt yks tällanen ikuisuuksia sitten tehty pantteri. Puuväreillä tehty,en tykkää. kai niitäkin on tietty parempilaatuisia, mutta nää tavalliset on ihan liian kovia ja liian vähän pigmenttiä..

264478.jpg

meijän vintiö..