...ainaki väliaikasesti. En muista oonko kertonu, että keittiössä putki vähän vuoti, se kyllä tukittiin, mutta en tiedä kauanko se oli lirutellut. Ilmeiseti aika kauan ku terveystarkastaja kävi mittailemassa ja koko keittiön lattia on kostunut ja vähän menny jo makuuhuoneen puolelle. Se komenti meidät heti saunalle nukkumaan ja paras tietty olis ku täällä ei oleskelis ollenkaan. Jipii, olipas kiva ylläri. No mutta synkimmässäkin pilvessä on kultareunus, nyt mä saan sen toivomani keittiöremontin. Että ihan kiva. Vakuutusyhtiön ukko on tulossa loppuviikosta, että pidetään nyt peukkuja pystyssä. Ja terveystarkastajatätikin sanoi, että jos ei mee vakuutukseen, ni sit voisin saada terveyshaitta-avustusta, joka on noin 60%. Että ei vielä ainakaan huolestuta. Sitten kun se keittiö puretaan, ni sitten täällä ei saa olla ollenkaan eli täytyypi sit kysellä kaupungilta väliaikasta asuntoa. Vakuutus maksais senkin, jos se nyt sitten on korvattava vahinko. Vaatteetkin kuulemma kaikki desinfioidaan, että on se näköjään aika iso projekti.. Ei ois välttämättä arvannu tollasia asioita.

Sit toiseen asiaan. Tänään bänditreenit, uusia biisejä ja lauantaina keikka. Jonkun valmistujaiset. Ihan jees, mut pirun kiire vaan opetella uudet biisit. Kaipa ne sanat saa taas olla, eihän siitä muuten tuu mitään. Tiktak:iakin on ja Irinaa, hyvä Enu...!!

Mustikassakin ollaan käyty pari kertaa, eka reissusta on vähän kuviakin. Käytiin Liimattalassa pyhäkankaalla ja alotettiin nurinkurisesti eväitten syömisellä..

805690.jpg

 

805694.jpg

...makkaraa, leipää ja keksiä, ja sitä Tazza kahvia, vaniljan makuista..nam

 

805708.jpg

 

 

805704.jpg

 

805710.jpg

...siel oli upeita keloja..

 

805712.jpg