Viikonloppu on taas ohitse. Perjantaina vietettiin A:n synttäreitä, porukkaa oli kokonaiset viisi kappaletta. Pelattiin korttia ja nautiskeltiin toistemme seurasta ja myöskin siideristä. Kivaa oli, onkin käynyt liian harvinaisex nämä illanistujaiset. A tykkää olla ihan kotosalla ja ihan vaan mun seurassa, mä taas tykkään olla isommassa porukassa ja pelailla. Kai siihen on pienenä oppinu ku meitä lapsia oli kuitenki neljä kappaletta ja jos kavereita oli vielä niin kööriä oli ihan riittävästi..

265580.jpg

Seuraavana päivänä rättipoikki..

Sitten siirryimme ravintolan puolelle ja ei sitä sitten sen enempää, yhden laulun taisin luritella ja tanssin tottakai. A joutu pihalle kun nukkua ei saanu baarin puolella.

Seuraavax mentiin sitte grillille ja siellä oli tottakai jotain tappelun tynkää.  

Yx tyttö sai monoa nenäänsä ja vissiin kävi vähän huonomminki. Toivottavasti paranee siitä..Sitten käytiin yhden sällin luona turisemassa..

Seuraavana päivänä mussukka tuli kotiin ja meinas olla vähän kiukkuisella päällä..Lauantai meni kyllä aika lailla vaakatasossa..sekä yksin että yhdessä..A meinas mennä vielä baariin mutta eihän siitä ollu lähtijäx..

Sunnuntaina ei mitään erikoista, telkkaria ja syömistä ja nukkumista. Moraalista krapulaa? No ei ollenkaan...

Lapset tuli äsken kotiin(siis loput niistä) ja samantien hyvästi hiljaisuus ja rauha. No ehkä täällä olikin vähän liian hiljaista.