Kohta kaikki lumet sulanu, on taas aika ankean näköistä..Että tilaukseen lunta ja paljon..vaikka siinä onkin sitten tekemistä ja kolaamista niin on se kuitenkin paljon kauniimman näköistä..

Eilen käytiin Aksun mummolassa (käyn siellä paljon useammin kuin oman mummon ja papan luona, hyi mua!). No ihan mukava mummeli se on mutta sitten tulee aina huono omatunto kun en oo omia isovanhempia käyny moikkaamassa, ja ne on ollu kuitenki välillä huonossakin kunnossa. Kohta ei asiaa voi enää korjata eli käynkö siellä heti tänään..?

No eilisen kyläilyn jälkeen mul oli treffit äiskän kans,käveltiin ja käytiin juoksuttamassa koiria metsässä..Koirat kyllä tykkää vapaana juoksennella, Ticolla ei kyllä enää oo virtaa entiseen malliin (se on 8 vuotta). Tico on äiskän koira, musta, valkoiset tassut ja vähän valkoista rinnassa. Se on sekoitus karjalankarhukoiraa, labradoria ja sitten vielä jotain muuta rotua joka sai aikasex sen pehmoisen, laineikkaan turkin ja pitkät hapsut etujalkojen takana. Täytyy ottaa kuva siitä jos vaikka löytys koiran tuntevia. Mun veli kävi hakemassa sen n.7 vuotta sitten jyväskylän koiratarhasta (siis sieltä jossa on löytökoirat ja muut kotia etsivät tapaukset). Joku poika sen oli tuonut sinne, ei koira kuulemma oikein sopeutunut kerrostaloon ja Tico oli silloin noin vuoden ikäinen. Ensin Tico oli siis mun veljen koira, mutta nyt se on päätynyt äiskän hoiviin (ne kyllä joskus vielä kiistelee omistajuudesta, mutta mutsi sitä hoitaa ja ruokkii niin eikös se sillon oo selvä peli..)

Kävelyn jälkeen kävin kotona kääntymässä, taisin keretä blogia lukemaan vähän aikaa, mm.Annalindan blogia. Ja sitten taas kamppeet kasaan ja tanssimaan..Ollaan nyt käyty yx hirveen piiiiitkä tanssi loppuun asti ja nyt se ei ihme kyllä tunnukaan enää ihan niin pitkältä..Kummasti ne tanssit lyhenee kun tulee tutummax. Ja esityksiäkin on taas tiedossa, Suolahdessa 2.12 ja sitten on vielä koskelan joulujuhla..Että harjoitella saa ja urakalla. Suolahteen mulla on lainapuku (punainen pitkä, kapea mekko jossa kullanväriset koristeet). Jospa tällä kertaa muistaisin kuviakin ottaa.. 

264494.jpg

Yhteistyö on voimaa.. Malli otettu jostain postikortista ja tää on posliininmaalaus laatalle..

Jaa kummallisia r/n juttuja heittää tonne välille eikä kuvakaan näy, no minkäs teet..?