Käsikin kesti jo aika hyvin..no kyllä se vähän tuli kipeex mutta ihan pikkasen vaan.. Eipä tässä nyt tainnut juurikaan asiaa olla että jos laittais kuvia...

264497.jpg

Nemo ja serkkutyttö (oho, harvinaisen siistiä tuolla taustalla, yleensä hellan päällyskin on täynnä roinaa..no on siel tossa kuvassakin jotain, mut vähemmän kuin yleensä..)

264498.jpg

Aksun synttäreiltä..(Aksu, Melina, Melinan boyfriend ja...sälli mikä sälli)

Että sellasta, lapset män jo nukkumaan, paitsi Nemo rähjää tuolla olohuoneessa..Pako on menossa telkussa (Aksu tykkää, mua ei kiinnosta yhtään. No kutoa voi samalla) Tyhmä päivä tää tiistai, ku ei tuu mitään hyvää telkusta. Mä katson Lostia ja kaikki C.S.I:t ja Iliman johtolankaa ja todistettavasti syyllinen.(Lost on ainoa mikä on pakko nähdä).Sitten katson elokuvia ja 4D dokumentteja ja sen tanssikilpailun..Yleensä katson telkkaria vaan yhdeksän jälkeen kun lapset on nukkumassa. Oikeestaan mua ärsyttää kun telkkari on päällä päivällä. Onkohan se äitin aivopesun tulosta, päivällä ei saanu yleensä olla telkkari päällä, illalla tuli sitten pikkukakkonen. Viikonloppu oli sitten vähän eri asia.. Aksu taas on telkkarin suurkuluttaja, on canalit ja kaikki. Se vois katsoa vapaapäivänänsä telkkaria koko päivän ja tykkää pitää sitä päällä koko ajan vaikkei katsoiskaan..Vaikeampi on ton lastenohjelmakanavan kanssa huolehtia siitä ettei lapset kato liikaa telkkaria, kuin että sieltä tulis vaan joku tunnin pikkukakkonen (joka ei varmaan kiinnosta enää ollenkaan)..