Tänään on harmaa ja kostea päivä, pari sadepisaraa ripsahteli kasvoille aamulla.Yöllä ollu vähän pakkasta, mutta päivästä tullee taas aika lämmin. Ja lunta ei oo tällä hetkellä ollenkaan.. Kasvihuoneilmiötä..kö? Kohta on mentävä kiireen vilkkaa ostamaan joulukalenterit lapsille. Nemolle en taida vielä ostaa, ainakaan mitään suklaakalenteria, saa odottaa ensi jouluun..Sitten ois ostettava karkkipäivän karkit lapsille ja parit sukkahousut huomista esiintymistä varten, niin ja suutarilta ois haettava korjatut nahkahousut ja parit kengät..

Huomenna meillä on kaksi tanssia siellä työväenopiston juhlassa (muistankohan ottaa kameran mukaan). Ei taida olla tuttuja katsomossa joten en varmaan esityksestä saa kuvia, mutta ennen ja jälkeen esityksen kyllä. Oon joutunu ilman musiikkia harjottelemaan, kun toisesta tanssista ei oo musiikkia mulla vielä ollenkaan ja toisen levy on kadonnut taas mystisesti..

Aksu on käynyt jo pankissa ja ens viikon tiistaina se meinas mennä allekirjottaan asuntokaupat. Se on siis muuttamassa pois täältä.. En ookaan siitä tainnu mitään puhua.. No kuitenkin ainoana syynä lähtemiseen on Aksun mielestä se että mä en suostu luopumaan yksin menemisistä. Se kuulemma masentuis tai tulis äkäsex jos jatkettaisiin yhdessä olemista.. Mun mielestä taas siihen saattaa olla vaikuttamassa useampiakin tekijöitä, joita en nyt jaksa alkaa erittelemään, mutta tuo Aksun antama syy taitaa olla vain jäävuoren huippu. Mutta koska suuri osa jäävuoresta on pinnan alla ja Aksu on mies niin eihän se näe kuin konkreettisen. (Sori vaan kaikki miehet tämä karkea yleistys) Aiheesta varmasti lisää myöhemmin..