Kohta lähdetään Koskelan joulujuhlaan ja karaokekerhon tytöt esittää pari joululaulua siellä. Niin myös Jasmina mutta sitä ei kuulemma sais kertoa tässä.. Itämaiselta tanssilta ei tänä vuonna tullutkaan esitystä. Oisin mä voinu iteksee tietty esittää, mutta kun on levykin paikassa tuntematon.. Ja sitäpaitsi se on sellanen lastenjuhla että yleisö vois katsoa kieroon jos sinne itekseen menee joulukuusena pyörimään.. En oo sitäpaitsi viel itekseen esiintynytkään, mutta oisin mä kyllä uskaltanut jo.. No tässä kerkee vielä joku kerta..

Nyt on Aksu ollu jo yli viikon uudessa kämpässä eikä oo tuntunut oikeen mitenkään erilaiselta.. Tottakai on iltaisin vähän hiljaisempaa ja on ihan kiva kun on koira, ni ei pelota niin paljon. En kyl viiti itekseen mitää kauhuelokuvia katella..

Ohjelmaa on ollu ihan liikaa tällä viikolla ja salille en oo päässy ollenkaan, joululahjoja ei oo vielä ensimmäistäkään ja ens viikolla pitäis mennä vielä töihinkin viikoksi (kukkakauppaan asetelmia tekemään). Pientä stressiä meinaa pukata..

Että sellasta tällä erää. Nemo kävelee jo kovasti ja joka päivä vauhti vaan kiihtyy. Kohta se jo juoksee ja sitten meneekin jo kouluun..

278176.jpg

Pastellityö taas ja ilman nimmaria..

278154.jpg

Tosi huono kuva, mutta tässä oon kivelle maalannu meidän koiran..