Eilen oli Ninolla päiväkodin kevätjuhlat, eikä se tietenkään esiintynyt siellä niinku muut. Ei ne käskenytkään sitä yhtään, ei jaksanu kukaan alkaa vääntämään sen kanssa. Se on niin itepäinen tapaus. Ei se vissiin ollu harjotellutkaan koko esitystä, jotain sellasta se höpis. Onpa kiva, jouluna ois sit ninon ekaluokalla kuulemma esitys. Saa nähdä miten ne sit saa Ninon mukaan, kun se on jo oppinut ettei sen tarvi tehdä samaa mitä muut..

Tänään käytiin sitten Ninon kanssa tutustumassa sen tulevaan luokkaan, ja ihan reippaasti se oli siel, paitsi ettei se yrittänytkään laulaa muiden mukana sellasta ihan helppoa laulua. Se on kyllä hirveän arka. Mutta sitten kun ei tartteis, ni sit se kyllä pelleilee ja esiintyy kavereiden kanssa. No ehkäpä se siitä vielä rohkaistuu jossain vaiheessa ja tasoittuu..

Ens sunnuntaina ois ekat bändiharkat, mua vähän jänskättää.. Jos ne aatteleekin et mä oon tosi huono ja potkasee mut pellolle. No onpahan sit ainaki kokeiltu sellastakin. Ja ehkäpä ne onkin ihan tyytyväisiä, who knows..

Mila lähtee koeajalle Iisalmen suuntaan, mitähän se sitten mahtaa ajatella. Se on jo valmiix pyörällä päästään ku sillä on juoksuaika. Tähdelle se yrittää flirttailla, eikä Tähti tajua tehä mitään. Sillä on samanlainen flaksi ku mullakin joittenkin miesten suhteen, hah, ei naurata yhtään...