Huomenna on tanssiesitys elikkä pitää vähän harjoitella joka välissä, että se sujuisi kuin tanssi.Itämaista tanssia siis ja meitä on tällä kertaa kolme esiintyjää, Mari, Ritu ja mä. En oo noin pienellä ryhmällä montaa kertaa esiintynytkään, jännittää ehkä vähän enemmän. No kaikki oottaa jokatapauksessa meidän jälkeen esiintyvää Aira Samulinia, että kai se meidän esitys menee ihan sivussa. Mulla on punainen asu: toppi ja hame ja sen alla haaremihousut, ite joskus saanu ährättyä sellaset..

Jasminaa täytyy välillä auttaa neulomaan sellasta koulujuttua(jonkun hiiren ne tekee siitä). Ihan hyvin menee, välillä piti vaan koukkia pudonneita silmukoita ja purkaa aika paljon..Mutta alku voi olla hankalaa joskus..

Tänään pitäisi hoitaa siskon vauvaa ensimmäistä kertaa. Saa nähdä mitä siitä tulee kun tuo nemokin kuitenki tarvii syliä vielä aika paljon, ainaki nukkumaanmenovaiheessa. No eikai siinäkään mitään ihmeitä oo kunhan ei vaan ite jää kokonaan ilman unta, ettei esityksessä oo silmänaluset mustana.

Nino tuolla katselee telkkaria( Jasminan kanssa ), sille piti leikata aivan lyhyt tukka, kun päiväkodissa yhdellä Nikollakin on sellainen. Huomenna onkin sen Nikon synttärit ja Sonja-serkun myöskin. Että kiirettä pitää..