Oho nyt kyllä nolottaa. Miten on voinut mennä jo 8 päivää kun oon viimex kirjoittanut. Nyt kyllä täytyy käydä kalenterista tarkastamassa että mitä tässä on välillä tapahtunut...

 No eipä se mies ainakaan sitä asuntoa hommannut vaan väleissä ollaan taas. Taitaa olla tää pikkulapsiaika vaan niin stressaavaa että se koettelee hermoja..ehkäpä..

Meidän piti lähtee niitä mun synttäreitä viettämään perjantaina yhdessä,  mutta niinhän siinä kävi että lapsenvahtia ei saatu. Kävin siis itekseni katsomassa Janne Leikolaa. Oliks se Janne..kyllä kai..No tosi hyvä se kuiteski oli vaikka telkkarissa mä en siitä tykännytkään..Sitten kävin tietty lauleskelemassa ja joraamas. Veljeä yritin saada taksilla kotiin mut taksipa ei suostunutkaan viemään sitä, kuulemma oman turvallisuutensa takia, mut heitti se meidät kuitenkin vähän matkan päähän..Kummallista toimintaa..No mentiin sitten kavereitten luo ja pelailtiin vähän aikaa älypäätä ja sen sellaista..Sit taksil veli kotiin ja kaveri ja sen typsykkä ja viimesex sitten minä.. Ihan hauskaa oli ..

Tällä viikolla kävin näöntarkastuksessa ja ens viikol pitäis sit käydä hakemassa lasit. En mä tartteis niitä välttämättä, mutta kyllä joutuu siristelemään telkkaria katsoessa ja autolla ajaessakin tuntus joskus olevan tarpeen..varsinkin pimeällä..ja jos törmää johonkin niin ainakin huomaa paremmin mihin sitä tuli törmättyä..

Aksu ja Nemo on kipeenä. Molemmilla kuumetta ja Nemolla korvatulehdus. Eipä taida Aksusta huomenna olla mihinkään lähtijäx, eikä sitäpaitsi oo kyl herralla rahaakaan..

Kaipa tää kirjottelu täytyy nyt lopéttaa kun tuo tyttö tuossa vieressä hoputtaa koko ajan, pitää katsoa Ice age 2, sanoo hän..