Kesälomalla on lapset nyt ja siivo onkin sen mukainen, koko ajan sais keräillä tavaroita ja vaatteita niitten perässä. Vaan enpä kerääkään, on täs tähellisempiäkin asioita. Ja siinä kai ne oppii pitämään tavaroistansa ja vaatteistansa huolta ku ne on likasina jossain nurkassa ja saavat ihmetellä että mitäs sitten pistää päällensä. Paitsi sitten menee hermot kerran viikossa ja on pakko siivota, mut kyllä lapset siivoo myöskin ku niille vähän karjuu ( hyvää äänenavausta.. : )  ).

Oli toiset bänditreenit ja nyt on 9 laulua käyty läpi. Aika vauhdikkaasti siis. Se on kyllä niiiiiin kivaa, mut nyt tulee ainaki parin viikon tauko, ku toiset lähtee itikoitten syötäväx lappiin.

Rannalla ollaan käyty aika usein, ja kaikki lapset on käyny kastautumassa, Jassu vaan on ainoa joka meni ihan tarkotuksella. Nino juos laiturilla ja molskahti veteen ja Nemo oli polvia myöten vedessä pyllähti istumaan ja säikähti ku oli kuitenki aika kylmää vettä. Nyt ei oo aikaa enempään selontekoon ku pitää taas kiitää..