Eilen siis oli tivoli viel koskella, joten käytiin siel lasten kanssa. Nemokin kävi yhdessä lentokonelaitteessa mun kanssa, ja tykkäs kovasti, eikä pelännyt yhtään, vaikka se meni ylös ja alas. Se suuttu vaan molemmilla kerroilla, ku lähettiin pois siitä.. Nino ja Jassu meni monta kertaa sit niihin kahteen parhaaseen laitteeseen. Sit syötiin jätskiä ja hattaraa, joka halus sulaa mun housuihin. Siitä tiputteli tahmeita pisaroita mun housuille kauan aikaa ennenku huomasin. Oikein hauskaa... Nemo ei halunnu maistaakaan hattaraa, se varmaan luuli että oltiin menty sekasin ja syötiin jotain pumpulia...

 Viimex oltiin kax vuotta sitten tivolis ja mäkin kävin Nemo mahas yhdes laittees. Ei se tuntunu kylläkään oikeen hyvältä ku se mahan paino meni sinne ulkokaarteeseen. Ei sattunu mitenkää, mut tuntu vaan inhottavalta..

Tänään oltiinki sit koko päivä kotona. Kävelyllä kävin, mut muuten en oo tältä tontilta poistunut. Tekemistä kyllä riittäis vaik kuinka paljon, siivoomista ja pyykkäämistä siis, mut yritin vähä viimeistellä sitä Marilyn-piirustustaki, eiköhän se huomenna oo valmis. Ja lauluja on pakko harjotella huomenna, ei oo kyl kuulunu viel millon o harjotukset. Aamu meni ensin aamusivuja kirjotellessa ja sit erehdyin lukemaan muitten blogeja. Siinähän sitä aikaa sit vierähtikin. Löysinki kivan blogin, Neuliksen maailma. Ihanan värisiä tilkkutöitä oli siel ja muutenki kivoja juttuja. En ite tee mitään tilkkutöitä, enkä oo aatellu alkaakaan, mut ne värit oli vaan niin ihania. Kaikkia eri tavoin värjättyjä kankaita.. En osaa viel linkittää, tai siis en oo jaksanu opetella. Laiskamato..

726953.jpg

Pikku kultsi Kivitipun maisemissa..