Viikonloppu oli ja meni....tapasin mielenkiintosia ihmisiä ja vältin tappelemasta mustasukkaisten emäntien kanssa...että ihan hyvin meni siis..

Sunnuntaina oli viimeset bändiharjotukset, että sitten vaan ootellaan esitystä. Ei jännitä vieläkään. Tai meinas alkaa jännittään ku harjottelin tänään biisejä, mut sit se meni ohi. Mut kyllä mä tiedän että sitten esityspäivänä jännittää kuitenki. Yleensä sekin menee sitten ohi kun lavalle pääsee... Täähän on siis mun neitsytmatka bändin laulajana, mutta muutenhan noita esityksiä on ollu tanssin muodossa... Saadaan vissiin ilmaset liput illax jazzeille, että sinne ois tarkotus sit päästä. Mikäli vaan lastenvahti löytyy tai pitää lupauksensa. Silläkin on pieni kriisi päällä, että ei oo vielä ihan varmaa..

Nino ja Jassu on tänään tulossa Lempäälästä ja näköjään menee aika myöhäseen. Jassu kerkee yhden yön olla kotona ja sitten se lähtee taas leirille. Se on sitten aina menossa..

Alotin tekeen uutta Brucea ja edelleenki lyijykynällä. Seuraava työ saa olla kyllä pastelli. Tai ehkä ei vielä, mun piti sit seuraavax tehdä tuttuja ihmisiä, niinku omia lapsia, ja jotain , kuka nyt sattuu inspiroimaan ( enemmän ku Bruce, heh.. )

Joo, onpa taas niin viisasta tekstiä, niinku yleensäkin. Jos menis kahtoon Todistettavasti syyllinen...