Ja nyt v... ketuttaa taas kun kirjotin pitkän stoorin ja hävis taas sekin nettiavaruuteen. Sielläköhän se Matrixin Neokin asustaa? (mietin muuten sitäkin nimeä Nemolle). Eli nyt täytyy taas kirjoittaa pätkittäin ja tallentaa joka välissä. Ja nyt on kyl lähdettävä ensix saunaan.. 

Aletaanpas siis alusta. Koiviston kesäkisoihin lähdettiin taas isolla porukalla. Oli äiskä ja iska,  Sari ja Jari lapsineen, Minä ja lapset, Suvi, Petrin sisko perheineen, Toni ja Janina. Nemo juoksi ensimmäisen kerran 30 metriä, käsikädessä kylläkin mentiin. Nino ei halunnut osallistua mihinkään, sille iskee aina joku esiintymiskammo ja Jasmina oli kolmas kaksinottelussa jossa oli lajeina juoksu ja pallonheitto. Aikuisille oli saappaanheittoa. Naisten sarjan voitin tuloksella 19,80. Sari oli toka vain kakskyt senttiä jälessä. Iska, Toni ja Jari ei päässy palkintosijoille, enkä kyllä muista tuloksiakaan..

Siellä juostiin myös tuhat metriä yhteislähdöllä. Naiset, miehet ja alle 12-vuotiaat yhtäaikaa. Ja eikö saanut Suvi houkuteltua mut ja äiskän mukaan. Sovittiin että kävellään jos ei jakseta juosta, ni ei tullu minkäännäköstä ressiä siitä. Aattelin kyllä etten varmasti jaksa juosta loppuun asti, mutta eipä tarvinnut kävellä kuitenkaan yhtään. Ensin juoksin Suvin perässä ja kun se käveli niin piti karistaa Janina ( 8 v.) kannoilta. Sitten huomasin että Sonja ( 10 v.) meni edellä ja yritin viimesellä kierroksella ottaa sitä kiinni. Otin kunnon loppukirinkin, mutta sitä kovempaa Sonja pötki karkuun.. Mun aika oli 5.30. Siitä on sitten hyvä parantaa ens vuonna. Jassun aika oli 4. 15. Siellä oli vielä tikanheitto, 20 senttiä kierros. Onnettomalla 26 tuloksella sain kolmannen sijan. Oikein lystiä oli, mentiin sitten vielä Sarin luokse synttärikaffeelle ja kakkua syömään. Hyvää oli ja riittävästi niinku Topi-pappa kuulemma aina sanoo..