Ohhoh, huhtikuussa viimex oon kirjottanut, miten voikin aika kulua noin sukkelaan..  Päivät vaan menee niin nopeasti, ku ei oo muuta ku töitä ja lapsia.. ( no sirkushuvejakin välillä aina..) Eipä tässä ole kyllä mitään todellakaan saatu aikaiseksi. Töissä oli pikku remontti keittiössä, joten se oli kiinni, pääsin sitte vähän ulkohommiakin tekemään.. Maalaamaan mökkejä, haravoimaan ja sen sellasta.. Nyt on taas Sininen pannu auki ja ruokaa tehdään, tosin aika hiljaiseen tahtiin..

Nemon kanssa käytiin Jyväskylässä tutkimuksissa, eikä kyllä selvinnyt mitään mitä ei olis aikaisemminkin tiennyt.. Mutta tulipahan nyt sitten ajeltua.. sekä minä että A, kiitos vaan siitä..

Hmmm, mitäs vielä.. Kunto on äärimmäisen huono, oltiin just hippasta pihalla, ni eipä kovin kauaa jaksa juoksennella.. Aika ärsyttävää.. Mutta ei ole vielä edennyt saliasia sanoista eikä ajatuksista tekoihin.. Sitä on mukamas töitten jälkeen aina niin väsynyt ettei jaksa muuta ku lueskella Agatha Christietä sängyssä loppuillan.. Siivota tietty on pakko aina välillä ja joo, facebookissakin tulee oltua..

Mutta siinähän ne tärkeimmät..kai. Paitsi että mulla on punanen tukka, mutta se asiantila ei ole pysyvä..

Ja Pertti Pasasen tauluja on Sinisellä pannulla, myös multa on pari..