Ja uusi viikko pyörähti taas käyntiin. Poika on eskarissa, tyttö on koulussa, pieni poika nukkuu eli on ihanan hiljaista..

Eilen käytiin uudessa ( tai siis remontoidussa) pihasaunassa ja hyvät oli löylyt. Muuten oli ihan jees, hana vaan lähti irti. Mun piti pitää siitä kiinni,että Jasmina ja Nino sai käytyä suihkussa. Pesukone vietiin eilen myöskin saunaan, saa nähdä miten tuo pyykkisysteemi sitten sujuu sieltä käsin..

Eilen olin myös tanssimassa ja siellä oli ihanaa niinkuin aina. Ja ponchon tekemisen aloitin eilen. Siitä ehkä kuva sitten joskus..

Eilen meni kalorit pikkasen yli, erehdyin nimittäin syömään suolapähkinöitä. Mittasin desin ja sen söin ja siinä olikin sitten kaloreita yli 600. Melkosia energiapommeja..No toisaalta välillähän piti pitää syöntipäiviä, ettei hidastu tuo aineenvaihdunta (joo, joo jotenkinhan sitä täytyy yrittää selitellä..)

Taidan laittaa tähän mun koiran kuvan. Eli tässähän on sitten Tähti eli No Trouble Star Boy ( sillä oli pentuna selvä tähti otsassa, nyt siinä on ehkä pari valkoista karvaa ). Tähti on poika tai eunukki kylläkin nykyään, koska leikkuutin sen vähän aikaa sitten. Vielä se kyllä ärhentelee poikakoirille, mutta toivottavasti se vähenee ajan myötä. Täällä lähellä asuu yksi koira jota Tähti vihaa yli kaiken, se on aika pieni, joku sakemanni-pystykorvasekoitus. Se tulee vastaan aina hampaat irvessä ja Tähti rähisee minkä kerkiää.. Tekis mieli antaa niitten tapella oikein kunnolla, alistuiskohan kumpikaan? Eihän ne välttämättä edes tappelis jos ne ois irti. Tähti on isompi niin luulis sen olevan vahvoilla, mutta jos se pienempi ei vaan alistuis niin kai sille vois käydä huonosti. No eipä se koira ikinä oo irti missään.. Tähti täyttää viisi vuotta aivan kohta, tässä lokakuun lopussa, en nyt jaksa tarkistaa päivää..Eli kolme skorpionia siis on tässä talossa..

 

265588.jpg

Täss' ollaan omalla pihalla pelaamassa jalkapalloa..

265609.jpg

Vauhdikasta menoa, Nemo katsoo rattaista..

 

265606.jpg