Aika vaan menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Mitä vanhemmaksi tulee sitä nopeammin se tuntuu vaan kuluvan..

Eipä tässä mitään ihmeitä ole tapahtunutkaan. Koko viime viikko oli pilvistä ja sateista, eli ihan liikaa on tullut oltua sisällä. No pakolliset koirien lenkitykset on tietty hoidettu, mutta yhtään ylimääräistä aikaa ei oo kyllä pihalla kiinnostanut olla. Oikeesti mä tykkään kyllä käydä kävelyllä kunnon sateella, kun sade ropisee sateenvarjoon ja ilma on tosi raikas.. Mutta ei oo oikeen kunnolla satanutkaan, ollut vaan tylsiä pilvisiä päiviä..

Rannalla on käyty muutaman kerran, koiria uittamassa ja lapsia leikittämässä. Pojat ei oikeen oo vielä uskaltautunut muuta kuin jalkoja myöten lompsimaan vedessä. Jasmina taas on uinut jo pitkän aikaa.. Itse vähän varpaalla kokeilin ja totesin että vesi on aivan jääkylmää ja ehkä uskallan veteen mennä joskus heinäkuun lopulla. Olen pelkuri, myönnän.. Mutta heinäkuussa viimeistään siellä on kuitenkin käytävä, sen verran on luvattava..

Enun konsertin kävin katsomassa. Ja tykkäsin.. Ensin oli muiden biisejä ja taustalaulajatkin esittivät kumpikin yhden biisin. Molemmat oli hyviä, mutta varsinkin Karoliina Vakoniemen esittämä Mansikkamäki oli todella ihana. Kyllä se tyttö vaan osaa laulaa.. Kahvin ja kakunmussutuksen jälkeen oli sitten Enun omia biisejä ja kyllä ne vaan oli hyviä. Puhuin jo aiemmin akustisen ja sähkökitaran yhdistämisestä, miten hyvin ne sopii yhteen. Ja nyt oli vielä kaksi haitaria ja viulu, mikä oli aivan ihana. Mua ainakin meinas alkaa itkettämään ainakin kolme kertaa. Piti nieleskellä ja ajatella että en itke, en itke.. Ne oli ne sanat ja sydäntäsärkevä viulu yhdessä. Enkä ollut ainoa jolla oli tippa linssissä, kahvipöydässä juttelin yhden naisimmeisen kanssa, jolla oli ollut samanlaiset tunnelmat..

Kävin mä sitten kokeilemassa laulua siellä Viljoksessakin. Laulut meni kohtalaisen hyvin, mutta enpä päässyt jatkoon. Arvelinkin etten pääse, siellä oli kuitenkin kaksi niin hyvää laulajaa. Toinen pääsikin jatkoon, joku Anne, joka lauloi tosi hienosti tangoja. Mutta sitten harmitti kun se toinen hyvä laulaja ei päässyt jatkoon, vaan toinen ei-niin-hyvä laulaja. Siis se oli ihan all right, mutta ei vaan niin taitava. Se oli baaritiskillä töissä, kävi välillä vaan vetämässä pari biisiä. Toinen biisi oli Lauri Tähkää, plussat siitä.. Anyway, meen ehkä kokeileen vielä uudestaan. Sai siellä ainakin hyvin laulaa jo ennen kisaa, oli vaan kaksi laulajaa mun lisäx. Ja hyviä biisejä löyty listalta, aika monipuolisesti.. Pauhaava sydänkin peräti..

Jasmina on reissulla, jalkapalloturnauksessa Tampereella. Samalla reissulla pääsivät Särkänniemeenkin ja tänään pitäis tytön palautua takaisin himbeen.. Sillä on toinenkin reissu tiedossa, kun kummitäti vie sen Bulgariaan...lucky girl..

Housuja ei oo vielä maalattu valmiiksi, tietty voisin ottaa väliaikakuvan... hmm...harkitaan..

 No kävinpä räpsäseen kuvan äkisti, tässä siis yksityiskohta maalauksesta..

 

1646295.jpg

Kukkasia ja koukeroita..