...oli hyvin mielenkiintoinen. Kävin vähän lauleskelemassa ja tanssimassa. Mut en saanu kuitenkaan kaikkea mitä olisin halunnut, damn..

Mila lähti nyt sunnuntaina Iisalmeen, ainakin parix viikox.. Toivottavasti menee kaikki hyvin, että se voi jäädä sinne pysyvästi..

Tänään oli ne bändiharkat ja oli tosi hauskaa.. Suurin osa biiseistä meni ihan hyvin, yx vaan ei mennyt yhtään putkeen, ku muutettiin sitä sävelkorkeutta..Enu soittaa kyllä upeesti sitä kitaraa, ja hauska tyyppi se on muutenkin.. Se väläytti jo yhestä keikasta, mihin voitas mennä..  siihen ois vielä pari kuukautta, että on täs ainaki hyvin harjotusaikaa. Mut on se kyllä ihan erilaista laulaa bändin kanssa, ku ei ne biisit pysy samanlaisena. Ja jos Enu on kova sooloilemaan, ni en tiiä pysynkö sit perässä, mut kyllä kai se harjotuksella alkaa sujumaan.. Sidi soitti bassoa ja Johanna oli rummuissa. Ihan mukavia kaikki.. Viikon päästä seuraavat harkat, että ei ne mua ainakaa het pois potkassu.. Jatkoa seuraa siis...

Nemo tuli tänään kotiin ja mulla olikin sitä jo ihan hirrrrveeee ikävä. Eikä se äkäilly ollenkaan niin paljon kuin olin kuvitellut. Se oli kuulemma syönyt tosi huonosti isänsä luona ja nyt se söikin illalla sitten aikas paljon.. Että kyllä taitaa olla ihan psykosomaattista tuo sen mahan löysälle meneminen ja syömättömyys.. Taitaa olla aika rankkaa pienelle.. mutta minkäs teet...ja kasvaahan se siitä koko ajan ja tottuu..

476157.jpg

Tän näköstä meillä on yleensä, paikat hyrskyn myrskyn.. Itseasiassa aika siistiä tossa kyllä vielä on..

476175.jpg

Nemon lemppareita on nuo muumit...