Joo, olin kattomas Pepeä ja poikia viime viikon perjantaina Tahdissa ja hyviähän ne oli.. Tuli tanssittua koko rahan eestä. Lauantaina ois ollu Make ihan täynnä porukkaa, mutta kun ei ollu esiintyjiä, ni enhän mä siellä viihtynyt, mitä nyt hetken jutskailin iskan kanssa. Sit viiletin äkkiä talliin laulamaan. Siellä ei ollutkaan ihmisiä sit ollenkaan ja lähdin kotiakin jo peräti kolmelta..

Treenit jäänyt aika vähäsex. Mutta jos lahjattomat vaan harjottelee, ni me ollaan sit vissiin aika lahjakkaita kaikki. En kyllä välttämättä oo ihan samaa mieltä ton sitaatin kanssa, kuka lie keksinyt sen. Joku lahjaton ja lisäx laiska ihminen..

Tosta venyttelystä sen verran että se spagaatti toisinaan menee ja toisinaan ei. En tiedä mix sitä toisina päivinä on jäykempi ku taas toisena. Mikä siihen vaikuttaa. Eikä se mun testing kauaa pitänyt, oon juonu taas kahvia ja syöny kaikkea mahdollista. Terveellinen ruoka on oikeesti liian kallista. Pitäs vaan idättää ja versottaa ite, ni sais tuoretta vähän edullisemmin. Kaapista löytyy vaan linssejä ja ne idut ei oo hirveen hyviä. Mungpavun ja sinimailasen idut on ihan jees, samaten auringonkukan ja herneen versot. Näky olevan K-kaupassakin sinimailasen ituja myynnissä, ei tulis kyllä mieleenkään ostaa, ei ne oo niin hyvin säilyviä.

Eilen käytiin Hitonhaudan hiekkakuopalla juoksuttamassa koiria. Tai ei päästy ihan hiekkakuopalle asti ku ei ollu aurattu . Käveltiin sitten sinne radiomastolle. Iska ei ensin päässy autolla ylös, ku se mäki on niin jyrkkä ja liukastakin oli. Käveltiin sitten äiskän, poikien ja koirien kanssa ylös asti ja eikö iska tullu kuitenki vähän ajan kuluttua autolla perässä. Se vaan tuli peruuttamalla, ku ol takavetonen auto. On se vaan sinnikäs..

Jassu lähti perjantaina Vuokattiin serkkutytön ja sen vanhempien kanssa. Ollaan siis poikien kanssa kolmestaan kotona. Ei paljon hiljasempaa oo, mut se hyvä puoli ettei tarvi kuunnella Jassun ja Ninon kinastelua koko ajan. Nyt pitää taas tallentaa teksti joka lauseen välein suunnilleen, ku äsken katos pitkä teksti ton typerän button directin takia. Ärsyttävää, mutta perix ei anneta, ainakaa ihan heti..

Sit mun piti miettiä mihin aika kuluu viikon mittaan, eli onko jotain ihan turhia juttuja, aikasyöppöjä, joihin ei oikeesti haluais aikaa edes tuhlata.. Jos miettii ihan normi koulupäivää..

- herään ja herätän Ninon, niinku muutaman kerran, laitan puuron mikroon ja käytän koiria pihalla, Nino syö ja sit pitää koko ajan vahtia että se pukee ja lähtee ajoissa. Se vaan on sellanen jahkailija vielä..

- kun Nino has left the building  ni voi miettiä muita asioita. Aamulla ei voi laulaa, tanssia tai esim. imuroida, ne ei vaan oo mun aamujuttuja. Ei mitään fyysistä aamuisin ( vaakamamboa ei lasketa fyysisex toiminnax, just six ku sitä voi tehä vaakatasossa.. :) ei kyllä sitäkään oo luvassa, pöh..) Voi kylläkin laittaa tiskit likoon tai pestä pyykkiä. Tai läträtä liisterin kanssa eli tehdä paperimassajuttuja, ja varmaankin tehdä koruja, sitten ku ne mun materiaalit tulee. Mutta myönnettäköön että nykyään ei edes sisis kiinnosta aamukahvin kanssa vaan luen mieluummin jotain mielenkiintosempaa netistä. Tai katon youtuben videoita. Se on kyllä sellanen aikasyöppö, siinä menee helposti pari tuntia. Oonkin nyt yrittänyt rajottaa sitä, voisin vaikka piirtää sinäkin aikana. Mutta siinä on vaan se hankaluus että Nemo tulee monesti syliin piirtelemään tai muuten vaan, sekään ei tahdo keksiä mitään muuta tekemistä, kun se on jo ihan videoaddikti. Silläkin alko vierotushoito nyt. Tiedän että Aksu ei rajota mitenkää telkkarin kattomista tai pelejä, ainakaan ennen ei ollu mitään rajaa. Ja Nemo löys kaapista pleikkarin ohjaimen, kyllä se het ties mitä sillä tehdään vaikka meillä ei oo ollu peli käytössä ollenkaan. Eli jos piirtäis ni tulis ärsyttäviä keskeytyksiä koko ajan, tietokoneen ääres se ei haittaa, kun nemon voi ottaa syliin aina.

- sit ku Nemo herää ni sille aamupala ja vaipanvaihto ja pissitys, ja muutenki sen kans seurustelu aina välillä..

- pari tuntia teen jotain joko miinusta: oon tietokoneella, tai plussaa: kirjotan blogia tai aamusivuja tai ihan joutavaa: keräilen tavaroita toisten jäliltä.

- sit tiskaan, laitan pyykit kuivuun

- sitten onki taas ruoanlaittoa, syöpöttelyä, vaipanvaihtoo, pöydän putsaamista. Jossain välissä lauleskelenkin tai tanssin, harjottelen zilleillä.. aika lyhyex pätkäx se aina jää, ainaki taukoja on aina välillä..

- ku Nino tulee koulusta ni sille välipalaa ja sit pitää katsoo sen läksyt..

- Jassu onnex osaa jo aika hyvin huolehtia syömisistään ja läksyistä ja harrastuksista, joskus pitää kyllä kysellä enkun sanoja ja muita juttuja...

- päivällä annan koirille ruoan ja käytän niitä kävelyllä Nemon kanssa, muita ei kiinnosta lähtee..

- illalla taas ruoan laittoo ja kuskaamista, kaupas käymistä ( yritän käydä vaan muutaman kerran viikos..), kyläilyä, imurointia ( pakko imuroida melkeen jokatoinen päivä, on nimittäin koirankarvoja ihan riittävästi ), muuta siivousta

- illalla joskus leivotaan, enimmäkseen teeleipiä..

- yritän saada lapset nukkuun ysiltä, Nemon vieres on oltava kunnes se nukahtaa. Sit meen kattoon leffaa ja venyttelen samalla ( tai virkkaan, neulon, nyt taukoo siinä puuhas, ei oo mieles mitään mitä vois tehdä, tai sit ei oo ohjetta..) Ja sit käytän vielä koirat pikasesti pihalla..

- ei hirveesti oo mitään ylimäärästä, siivottavaa vaan on enempi ku on karvaelukoita, ja sit tietokone.. Muuta ylimäärästa en oikeestaan keksi. On meillä liikaa tavaraa tietty jos niitä kerran voi levittää Jos ei ois mitään, ni ei menis aikaa keräilyyn. Nemolla vaan on vielä sellanen tavaroitten levitys ja heittelymania... Välillä sen takia ku ei laita sille nalle puh- tai muumivideota, välillä ihan muuten vaan...