On nimittäin niin hirveen pölyistä. Eilen illallakin oli koko kaupungin ilma ihan ruskeeta, kun sitä pölyä leiju ilmassa. Jos jättäis suosiolla kävelyt vähemmälle ja pysyis vaan omassa pihassa, ku meinaa nokka mennä tukkoon.  Onhan sitä pölyä omassakin pihassa, mut ehkä vähän vähempi ku tien varressa..   

Vielä kolme yötä kun lähdetään hakemaan pentua, ei jaksais millään odottaa. Kyllä Tähti ainakin on onnessaan kun saa leikkikaverin. Reppana yrittää leikkiä Milan kanssa, mut eihän se tajua mitään leikkimisen päälle..

Eilen näin aika ihmeellisiä seksin täyttämiä unia. Siinä oli vähän taekwondota ja muuta outoa. Ei siitä jääny muuta mieleen ku että oli joku iso tilaisuus naisille, vähän niinku luento tai joku, sitten siel oli niinku näytillä mies jolla oli joku tooga päällä ( se oli yx taekwondo-opettaja oikeessa elämässä, sellanen pitkätukka). Se seisoskeli siellä ja sitten se tarkotuksella vahingossa vilautti ja sillä oli ihan älyttömän iso vehe ja täys stondis päällä. Kyllä naisten silmät suureni, se oli kuitenki aika virallinen tilaisuus. No sitten myöhemmin mä treenasin sen kanssa taekwondota ja ei sen kummempia tapahtunut, heräsin kylläkin kesken kaiken, damn.. Oli aikasemmin jotain muitakin seksiunia, en vaan millään muista jutun juonta enkä henkilöitä.. jos siinä ees oli mitään juonta, ehkä se olikin pelkkää toimintaa..  Pitkään aikaan en oo nähny lentouniakaan, yleensä mä nään niitä jatkuvasti, mitähän lie se lentäminen sitten tarkottaa..

Tässä vähän lisää niitä kurssitekeleitä:

476173.jpg

kotka liitelee

 

476168.jpg

mikälie paksusarvilammas, näyttääpäs tosi huonolta tässä. Monta kämmiä näkyy kuvassa, eli etsi viisi virhettä.. :)