..jäi niin lyhyex äsken ku pit tehä muita juttuja; syöpöttelyä, vaipanvaihtoa, pyykkiä..

Eilen käytiin äiskän ja lasten kans koiria juoksuttamassa Hitonhaudan hiekkakuopalla. Jassu ei ollut mukana ku se oli Sinin luona yökyläs edellisen yön, eikä sitä oikeen metsäreissut kiinnostakaan ku harvakseltaan. Nemokin nukku autos koko reissun. Me juostiin siellä ympäriinsä, välillä koiria piiloon. Kuviakin ois ja jopa videonpätkää, kunhan vaan löytäisin sen johdonpätkän mikä tietoneeseen laitetaan. Mikälie sen nimi sitten onkaan..

Muuten en oo kyllä saanu mitään aikasex. Siis mitään näkyvää. Oonhan mä harjotellu lauluja ja tansseja, mutta niistä on huono kuvia laittaa, ellei sit keikoista ja esityksistä. Sitten kun niitä joskus tulee. No helmikuun lopus on Tahdissa bändikeikka ja huhtikuussa meitä on pyydetty tanssimaan jossain koskelan jutussa, kevätjuhlis ehkäpä. Koskelan rehtorinna oli tykänny ku me Satun kanssa kahdestaan tanssittiin joulujuhlissa. Siitäkään ei ikävä kyllä oo kuvia, ehkäpä ollenkaan..

Joka ilta oon yrittänyt venytellä ja enää ei oo spagaati ku parin sentin päässä, mut kyllä venyy hitaasti!! Varmaan millin päivässä ja välillä tuntuu että menee takapakkiakin. Kai se tietty johtuu lihasten lämpimyydestäkin, mutta en halua uskoa että vanhemmiten jäykistyminen on pakollista. Mutta luultavasti ruokavaliolla on hieman osuutta asiaan. Oonkin jättämässä kahvin taas vaihteex pois ja yritän vähän kasvis- ja hedelmävoittosempaa linjaa. Katsotaan vaikuttaako se notkeuteen mitenkään. Hitaastihan se vaikuttaa jos on vaikuttaakseen, eli pitkän linjan muutoksia vaaditaan. Meinasin jättää myös sokerin, valkoset jauhot ja punasen lihan.. Jos sit onnistuu..

Meinasin aloittaa myös verkkohuivin virkkaamisen, tanssiin. Kolmionmuotoisen ja suorakaiteenmuotoisen. Oikeankokoista virkkuukoukkua vaan kaivattais. Tuleekohan typerän näkönen jos tekee ohuella langalla ja liian isolla koukulla..?