Käytiin Konginkankaalla ajelulla, ensin mentiin metsään ja juoksutettiin koiraa ja lapsia, ja itseäkin tietty. Mikälie metsäautotie se oli, ei ainakaan ketään tullut vastaan. Joku kopotti siitä oli menny aiemmin, kun jäljet oli jäänyt.

Sitten käytiin Aksun työkaverin, Veikon luona. Ne asuu siel maaseudun rauhassa, vallan ihanassa maalaistalossa. Tähti piti jättää autoon kun niilläkin on niitä koiria useampia, yksi uroskoirakin..Lasillisen punaviiniä siemailin,kun kerran tarjottiin ja sitte turistiin jonkun aikaa, kunnes tuli kotiinlähdön aika. Sateli vähän lunta eikä meillä ollut talvirenkaita, mutta eipä liukkaalta onnex tuntunut, ainakaan vielä. Yöllä saattaa ollakin.. No Veikko ja Tiiti on oikein mukavia ihmisiä, harvoin siel tulee kuitenkaan käytyä, viimex yli vuosi sitten..

Kohta tulee ehkä sisko ja sen mies käymään, meinattiin vähän pelailla jotain Aliasta ja vastaavaa, ensin täytyy lapset vaan paimentaa nukkumaan. Äsken kun ajettiin nelostietä niin tuli radiosta taas aivan liian hyviä tanssibiisejä.. Teki mieli tanssimaan..kääk..

 

265566.jpg

Ei oo mitään tekstiin sopivaa kuvaa, mutta koska kuvattomat tekstit on musta ainakin äärettömän tylsiä niin tässäpä kuva musta ja mun kultsista..