Torstaina oli ensin Scarla, sitten J.J.Jaskat ( Enu Tikander , Sidi Selin ja Jaska Liimatainen) ja lopuksi Tiina Oksasen bändi. Scarlaa unohdin kuvata, hyviä biisejä niillä oli kyllä ja soitti allright, joku särmä niiltä kyl puuttuu, ehkä se tulee ajan myötä. Tiinan bändistä en kuunnellut edes eka biisiä loppuun, niin ei tullut sitten kuvattuakaan.En oikeen tykännyt ton tyylisestä musiikista, teatteriin sopii, mutta en jaksais kuunnella kovin kauaa..Täs jotain otoksia..

Vähän tää on pimee, kuvat katoaa johonki... Ehkä munkin pitäis vaihtaa johonki muualle vuodatuksesta, tai blogilistalta..

 

 

1770921.jpg

Sidi

 

1770919.jpg

ja Enu

 

1770913.jpg

 

Lauantaina oli ensimmäisenä Enu acoustic. Enun lisäksi siinä oli Sidi, Jaska ja haitarinsoittajatyttö. Mutta sitä pistettä i:n päälle, viulua, ei nyt ollut.. Ne soitti Enun omia biisejä.

 

1770924.jpg

Mikähän bändi oli sit seuraavana, mulla ei oo mitään muistikuvaa ja ihan vesilinjalla olin kuitenkin.. No kuvaa ei kuitenkaan ole. Tyttö kyllä muisti, että sehän oli se hauska joka laulo jäätelöstä.. Eli Vehkala ja katiska.. Se oli vissiin niin hauska etten muistanut kuvata ollenkaan..

 

1770926.jpg

Viimeisenä esiintyi Karoliina Vakoniemi bändinsä kanssa. Kauniisti lauloi ja hyviä biisejä, mutta joku energia puuttu tästäkin bändistä..

 

Jonkin verran oli porukkaa molempina päivinä ja hyvä keli, aurinko paistoi koko jazzien ajan niin hienosti. Me käytiin välillä kaupasta ostamassa evästä niin jaksoi kuunnella kaikki bändit..