Pirun kylmä on ollut jo aamuisin, mutta enpä oo vielä alkanut puikotteleen urakalla.. Baskeria vähän väsäsin, mutta sekin jäi vähän vaiheeseen ja odottaa uutta inspiraatiota..  Ninon synttäreitä pitäisi viettää sunnuntaina, vähän jälkijunassa siis, mutta kun tuossa oli välis Tallinnan reissu ja viikolle ei oo jaksanut sitä suunnitellakaan..

Suunnitelma on siis se, että ensin huomenna käydään katsastelemassa sieniä ja marjoja ja illalla täytyy sitten väsätä kakku.. Kunhan ei huomenna oo mitään vesisadetta, se pilais mun suunnitelmat totaalisesti.. Eipä oo tullut säätietoja kateltua..

En oo telkkaria katellu pitkiin aikoihin.. Ei oo mitään hajua, onko siellä jotain uusia sarjoja, eikä kyllä oikeen jaksa kiinnostaakaan.. Jotenkin tässä koneen äärel tulee mieluummin oltua..

Varmaan vois hakee vähän omppuja ja marjojakin entiseltä pihalta, täytyy vaan isiltä kysyä ensin lupa.. Ja multaakin voisin tarvita.. Tietty sinne ongellekin vois mennä toisen kerran.. Ehkäpä ens viikolla, kun Nemo on Aksulla..

Tallinnassa kävin viime viikonloppuna parin kaverin kanssa ja siellä oli oikein lystiä.. Liian lyhyt oli vaan maissaoloaika, viis ja puoli tuntii.. No vanhas kaupungissa käytiin kahvilla ja ostin hienon meripihkasormuksen..taas.. Sitten Viru-hotellin ostoskeskukses vähän katseltiin, Satamarketis jotai ostoksia tehtiin ja loppuaika istuttiin terassilla siiderillä.. Laivalla takastulomatkalla laulettiin karaokea ja sain vapaalipun kahdelle hengelle samaan laivaan.. Täytyy vissii lähteä siis uudestaan, ennen helmikuuta..

Jep, siinä kaikki..