...piirtelin taas koulussa. Nyt omilla mitoilla vaihteex ( ... joita ois kyllä varaa pienentääkin..). Meinasin tehdä fleecetakin, ilman huppua. Täytyy mennä kahteleen kankaita sitten ku kerkee.

Puhuttiin mekin vähän siitä ammuskelijasta, tietty. Aikuisopiskelijoita kun ollaan myöskin, niin liippas läheltä. Viime vuonna ammuskeltiin mun synttäripäivänä, tänä vuonna oli sitten tyyppi vähän etuajassa. Jos joku on noin kyllästynyt ihmiskuntaan, niin vois sen karsimisen alottaa ihan vaan ittestänsä ja toisista samankaltaisista, jos on sattunut samanhenkistä porukkaa löytämään netistä..

Viikonloppuna käytiin taas metsäretkellä. Tai ensin käytiin Konginkankaan hautausmaalla viemässä kukkia ja sitten vähän evästä ostettiin siitä mestasta keskellä cityä (enpä muista nimeä, mutta joku kuppilakioski). Ja olipas taas maalla rauhallista. Kiivettiin yhden ison kukkulan päälle ja toisella puolella ammuskeltiin ja toisella pärräs taas mopopoikia. Vaihdettiin sitte vähän mestaa ja mentiin Pyhäkankaalle. Siellä onki ollu melkein parisataa vuotta samannäköstä. Samat kelot, joissa näkyy vuosiluvut. Siinä paikassa istuttiin kuulemma huilaamaan ja otettiin viinaryyppy ettei vainajien sielut seuraa enää takaisin siitä eteenpäin. Sitä tietä pitkin kuljetettiin siis vainajat Konginkankaalta Saarijärvelle. Oli niillä pitkä talsimismatka jos ei hevosta ollut.. No ei tullut kummituksia vastaan. Ehkäpä en uskaltais mennä yöllä sinne itekseen kuitenkaan..