Yritettiin tuossa Jassun sänkyä saada kasaan, mutta aika huonolla tuloksella. Se on purettu neljä vuotta sitten ja eihän siinä enää kaikkia ruuveja tallessa ole. No jospa huomenna sais tarvikekeskuksesta apua.. Ninon synttäritkin oli tuossa elokuussa ja niitä vietettiin meidän porukoilla, koska silloin me majailtiin just meidän pihasaunassa. Ja sinne ei ois todellakaan vieraita mahtunu..

988680.jpg

Tässä Ninon ite koristelema kakku, maistu kyllä oikeen hyvälle..

 

988689.jpg

..ja pari syndekuvaa viel. Nino täytti siis 7-V. ONNEA PALJON eka luokkalaiselle!!

988690.jpg

..ihan kiva että joku osoittaa mielenkiintoa ja imuroi meidän kuvia, mut en mä oikeen oo ilahtunut siitä että nyt ei mun kuvagalleriassa oo enää yhtään kuvaa jäljellä. No toivottavasti se on vain väliaikainen häiriö..

Syysloma on alkanut ja harmaata ja sateista on. Nino oli vähän flunssanen, mut huomenna senkin voi onnex päästää pihalle juoksentelemaan.  Eilen oli Jassulla kaveri yötä ja ne hihhuloikin ihan liian myöhään, kun ei ne kuulemma saanut unta. No nyt ei tarvikaan tulla kavereita taas pitkään aikaan. Jotain tartteis kyllä keksiä, ku on syksy ja on ihan down. Kohtahan mulla on synttärit, jospa alkais suunnittelemaan jotain reissuntynkää..  Risteilyä ehkäpä.. Se vois kyllä piristää vähäx aikaa.. Mutta kuka reissuun mukaan, siinäpä ongelma.. Yksin on kuiteski aika tylsää..