Kokeilussa uusi sivupohja, tykkään tosi paljon.. musta tähtitaivas ja täysikuu, siinä on jotain mahtavaa mikä vetoaa ainaki muhun.. Pienenä tuli monesti makoiltua auton konepellillä talvella ja tiirailtua tähtiä ja revontulia myös.. Mutta silloin kun tähdet näkyi tosi hyvin oli myös reilusti pakkasta joten hengitys huurusi ja ei kauaa tarennu paikoillaan makoilla.

 Viime perjantaina jäi jalkapäiväkin väliin salilla. Pääsin kyllä sinne asti ja poljin pyörää alkulämmittelyx, mutta sitten jätin treenit suosiolla väliin.Alkoi nimittäin hiostuttaan niin kauheasti etten uskaltanu sit rehkiä yhtään. Se oli jonku ihme kurkkupöpön jälkimaininkeja.. No huomenna on uusi päivä ja salille on taas suunta. Aksukin vissiin muuttaa huomenna tai ainaki allekirjoittaa asuntokaupan ja saa jotain romuja jo sinne.. Että semmosta. Ei siitä sen enempiä.. vielä ainakaan..

Ninon ja Nemon nimpparit pidetään keskiviikkona. Oikeestihan on Nikon päivä mutta mä oon sen päivän kelpuuttanut myös mun pojille.. Pitäiskö niille joku torttu ihan väsätä? No mummo tulee ainaki käymään sen tiedän, se muistaa aina kaikkien nimipäivätkin ja tulee pienen lahjan kanssa.. Ihana mummo ja äiti..

Jee lapset juoksee eestaas yläkerran ja alakerran väliä ja kello on jo yli kymmenen. Nuijanukutus kuulostaa joskus hyvältä vaihtoehdolta..