Jassu ja Nino piti tässä yx päivä mulle teatteriesityksen. Piti ostaa liput ja paikat oli numeroitu =) . Ensin oli ohjelmassa Fröbelin palikoitten krokotiililaulu..

674164.jpg

..siinä ei paljoo mittään tapahtunu, kun krokotiilit vaan makas ja haukotteli..

 

674176.jpg

..sit oli tonen vähän vauhdikkaampi esitys, en muista nimee..

674187.jpg

674192.jpg

..hauska oli kattoa...

674195.jpg

...viimesenä oli sellanen missä lauletaan : "On vanha ukko kuollut ja makaa haudassaan..." sitten tuli eukko poimiin omenia..

674201.jpg

ukko nousee haudastaan ja pyysi omenaa..

674205.jpg

iiiik, eukko kiljaisi ja pakoon pinkaisi....674203.jpg

674209.jpg

hauska oli esitystä kattoa, ja muutenki kiva nähdä että ne osaa ees jotakin tehdä ja suunnitella yhdessä, kun ne yleensä vaan tappelee..

Sitten asiasta viereiseen..

674249.jpg

meidän neiti tykkää leipoa, tässä vaivataan sämpylätaikinaa nunnan näköisenä...

674242.jpg

raskasta puuhaa ilmeistä päätellen..

 

 Vähän on kivaa, huomenna ois bänditreenit ja nenä on tukossa, pitänee vähän suihkutella jos sais sen auki (nenäsuihketta siis..). Allergialääkettä oon ottanutkin, mut ei vielä oo auttanut yhtään..

Eipä tässä oikein ihmeitä oo muuten tehty, äiskän avustamana muutettiin eilen vähän järjestystä, yx sohva ja iso sänky vietiin yläkertaan ja sieltä tuotiin alas mun kirjoituspöytä ja kapeampi sänky ( 130 cm, ihme koko..) Nyt tuntuu olohuone mukavan väljältä.. 

Lauluja on tietty pitäny harjotella, vaikka tällä nenän tukkosuudella ei oo ollu kovin kivaa, aivastuttaaki koko ajan...HAAAAATSHIIIIIIII!!!!!

Aamulla mentiin ulos ja aurinko paistoi hienosti, mustia pilviä oli kyllä taivas täynnä. Eikä menny ku pari minuuttia kun alko jo satamaan. Kiva, kiva. No ei muuta ku Nemolle kuravaatteet päälle ni se kyllä viihty sitten kun sai vedellä läträtä. Sato sitten vähän aikaa ihan kaatamalla. Nemo oli ihmeissään siellä hupun alla, kuunteli varmaan sitä ropinaa..

674342.jpg

täs oli tukka nii hienosti, että piti yrittää räpsiä..ihan ku sarjakuvis, ku vauvalla on vaan yx kiehkura pään päällä..

674344.jpg

..varmaan otettu taas ilman salamaa, silleen on mahdotonta saada teräviä kuvia tällä kameralla...mitäs sillä sit muka tekee...