Karaokekerhossa oon edelleenki käynyt. Tosin me lauleskellaan siellä nykyään vaan pikku-Johannan kans kahdestaan, paitsi sen isä on lopux tullut aina mukaan lauleskeleen. Ihan hyvin se laulaakin. Viimex saatiin laulaa salin lavalla, ja jäinkin sinne vielä laulamaan aika pitkäx aikaa, ku sain vielä uusia levyjäkin. (Esa kävi hakemassa jostain klubilta).

Enun luona kävin sen verran että sain siltä kansiollisen laulun sanoja ja levyn, että pitäis niistä viitisen laulua opetella. Mut eipä siitä tällä viikolla oo kuulunut mitään. Painotalolla oli tosin jotkut rocksysteemit, että ei kai siellä ois voinu harjotellakaan. No nyt ei meinaa aivot enää toimia vaan meinaa jäädä tilttiin, et pitäiskö jo lopettaa..

Sen verran viel että Jassu on käyny jo uimassa eilen ja tänään Kovalassa ja sitä ennen jo Vuokatissa. No niinhän mekin pienenä käytiin jo toukokuussa, mutta viime kesänäkään en uskaltanut mennä vasta kun heinäkuun lopulla. Miks turhaan kärsiä, ei se niin nautinnollista oo mennä pulahtamaan jääkylmään veteen, paitsi sit jälkeenpäin.. Ja kyllä siel rannalla on viel aika vilposta varsinkin kun tuulee niin kovasti ku tänään, mut koirat kyllä tykkää polskia. Ami ei enää (tai vielä) mee uimaan. Tossa muutama päivä sitten valionrannassa se astu laiturilta suoraan veteen, kuvitteli pintaa varmaan tavallista kiiltävämmäx lattiax ja sit Tähden peräs juos järveen, yhden kerran. Eikä se toistanu sitä virhettä enää uudestaan.. Mut on se tuol kovalas menny pikkuhiljaa pitemmälle muitten perässä, ei vaan oo uskaltanut uimaan asti.. Mut on se paljon rohkeampi ku tähti oli pienenä ja aika samanlainen touhottaja ku Cara oli (mulla oli saksanpaimenkoira aikoja sitten, oisinko ottanut sen joskus -93 tai -94), se eli vaan vajaa 5-vuotiaax, sitten tuli mahaan imusolmukesyöpä. Cara oli kyllä niin ihana koira, ettei sellasta ehkä kahdesti tuu vastaan.. Ihana luonteeltaan ja komea ku mikä..

(Jotain jäi viel sanomatta. Oon ollu Atkinsilla jo 5 päivää ja kyllä se vaikuttais että se paino lähtis laskemaan, mut seuraillaan tilannetta....)